Routebeschrijving :

Van uit het Westen:
Wegens wegwerkzaamheden is de N345 gesloten . Volg Deventer dan N348 / Zutphen.

Via de A1 tot de afslag Voorst/Zutphen (net na de kruising met de A50) , Zutphen volgen tot de T-kruising bij de IJssel , daar linksaf de Oude Brug over. Over de Oude Brug linksaf, voor het station langs tot de stoplichten bij de NIEUWSTAD. Daar linksaf langs de GROOTE VIJVER tot de rotonde. Dan rechtsaf via de COEHOORNSINGEL naar de tweede stoplichten . Dan rechtsaf de LAARSTRAAT in. U vindt onze kadowinkel naast slagerij VAN DAM vlak bij het centrum.U kunt of in de straat of achter ons op het EVEKINKPLEIN parkeren.
Van uit het Noorden :
Wegens wegwerkzaamheden is de N345 gesloten . Volg Deventer dan N348 / Zutphen.

Via de A50 tot kruising met de A1. Kies richting Deventer en dan afslag Zutphen/Voorst (zie verder :
"Van uit het Westen :"). Of via N348 via Deventer. Vanaf Deventer via Epse, Gorssel en langs Eefde de N348 naar Zutphen. Na de brug over het Twentekanaal bij de rotonde rechtdoor. Bij de tweede stoplichten rechtsaf de Kleine Omlegging op . Rotonde rechtdoor , bij de stoplichten linksaf en de volgende stoplichten rechtsaf de LAARSTRAAT in. U vindt onze kadowinkel naast slagerij VAN DAM vlak bij het centrum . U kunt of in de straat of achter ons op het EVEKINKPLEIN parkeren.
Van uit het Oosten :
Via de A1 richting het westen. Afslag Deventer / Zutphen . Dan via N348.(zie verder :
"Van uit het noorden :") Of via A1 richting het westen Afslag Holten West / Lochem / Zutphen. Richting Lochem dan richting Zutphen (N346). Na Warnsveld bij de stoplichten rechtdoor. Rotonde rechtdoor. Bij de stoplichten linksaf. Dan bij de volgende stoplichten rechtsaf de LAARSTRAATin. U vindt onze de kadowinkel naast slagerij VAN DAM vlak bij het centrum . U kunt of in de straat of achter ons op het EVEKINKPLEIN parkeren.
Van uit het Zuiden :
Vanaf het kruispunt Velperbroek ( A12/A348) bij Arnhem richting Zutphen (A348). Via Dieren en Leuvenheim de N348 volgen tot de tweede rotonde voorbij Brummen naar Zutphen (N348) of Zutphen de Hoven (N345) . Beide zijn mogelijk. De eerste is wat sneller.
Zutphen : Rechtdoor, de N348 volgen en de nieuwe brug over tot de eerste afslag Zutphen/Deventer. Zutphen (N348) volgen tot de (4e) stoplichten op de kruising met de weg naar Lochem (N346). Daar linksaf Zutphen Centrum en bij de rotonde rechtdoor. Bij de stoplichten linksaf. Vervolgens bij de stoplichten rechtsaf de
LAARSTRAAT in. U vindt onze kadowinkel naast slagerij VAN DAM vlak bij het centrum. U kunt of in de straat of achter ons op het EVEKINKPLEIN parkeren.
Zutphen de Hoven : Rechtsaf de N345 volgen en doorrijden tot de Oude Brug. (zie verder :"Van uit het westen :" )